Škola v novém!

21.11.2013 13:37

Naše malá školička se ke svým letošním čtyřicetinám dočkala vskutku velkolepého dárku. Tak jako většina ženských si často naříkala, že je jí zima a že by konečně chtěla něco nového na sebe. Její nářky byly vyslyšeny a skutečně – celá škola září v novém! Ostatně, kdo už k nám na kopeček zavítal, ten se mohl na vlastní oči přesvědčit, jak to té naší oslavenkyni ohromně sluší.

Ovšem nemyslete si, že všechno byla „procházka rajskou zahradou“! Jen samotná příprava této náročné akce trvala velmi velmi dlouho, kdy navíc do poslední chvíle nebylo jisté, zda všechno „klapne“ tak, jak by mělo. Ostatně pan starosta by mohl vyprávět…

Nicméně – konec dobrý, všechno dobré! Zasvěcení si úlevou oddychli a třešničkou na narozeninovém dortu už bude „pouze“ úprava chodníků v okolí hlavní budovy. Ale s tím se počká až na pomoc jarního sluníčka.

Co říci závěrem? Rozhodně ne to známé „my školu nedáme, radši ji zbouráme“! Kdepak!!! Vždyť i samotné děti ve svých úvahách o škole se nám svěřily, že do té nové a krásnější školy chodí o moc raději a že se v ní jaksi i lépe a s chutí učí. To ostatně mohou posoudit i všechny paní učitelky, které dávají svým dětem v tomto případě stoprocentně za pravdu.

A kdo nám nevěří, ten ať sem poběží. Budete u nás vítáni!

 

                                                                       Mgr. Jana Zatloukalová, ředitelka školy

—————

Zpět