Bruslaři v akci

23.03.2018 13:30

 

Bruslení
Nikola Kubíková

            Jednoho středečního dne jsme se se školou vydali na zimní stadion do Vyškova. U školy nás vyzvedl autobus a už jsme jeli. Všichni jsme se moc těšili.
            Po vystoupení z autobusu jsme se v šatnách převlékli, nasvačili jsme se a začali se obouvat do bruslí. Když se všichni obuli, šli jsme konečně na led. Bylo to zajímavé, protože se to hodně klouzalo. Bruslila jsem s kamarádkami. Sice jsme několikrát spadly, ale zvedly jsme se a bruslily dál. Když uplynula hodina, paní učitelka nás společně vyfotila.
            Byli jsme docela rádi, že bruslení končí, protože nás dost bolely nohy. Pak jsme nasedli do autobusu a jeli do Švábenic. Dvě hodiny jsme se sice ještě učili, ale výlet se nám moc líbil.

 

Jak jsme jeli bruslit

Kateřina Sikorová

            Poprvé po rekonstrukci zimního stadionu jsme jeli bruslit do Vyškova. Už od rána jsem se těšila na to, co bude nového. Ráno jsem vstala a šla s chutí do školy. Pak jsme nasedli celí nedočkaví do autobusu a jeli do Vyškova.

            Po příjezdu jsme se nasvačili, obuli si brusle a hurá na led! Prostředí bylo pěkné – hezky upravené. Byli jsme tam hodinu. Sice to bylo málo, ale co se dá dělat? Bruslila i paní učitelka Nadymáčková a pan školník. To bylo super.

            Škoda že už jsme páťáci a jeli jsme naposledy.

 

Vyškovské bruslení
Lukáš Frgál

            Ve škole jsme dostali lísteček, na kterém bylo napsáno, že 14. března jedeme bruslit do Vyškova. Já jsem se moc těšil. Konečně jsme jeli na bruslení! Stadion byl totiž dlouho zavřený, protože ho rekonstruovali.
            V autobuse jsem si sedl s Ondrou. Povídali jsme si, co budeme všechno provádět, a když jsme dojeli k vyškovskému stadionu, šli jsme do šatny si obout brusle.
            To víte, že jsme se vybruslili „dosyta“. Škoda, že jsme tam mohli být jen jednu hodinu.

 

Hurá, bruslení!
Ondřej Navrátil

            Poprvé jsem navštívil novou vyškovskou arénu, když nás škola pozvala na bruslení. Jeli jsme 14. března. Nachystali jsme si brusle, svačinu, pití a rukavice.
            Nasedli jsme do přistaveného autobusu a jeli na zimní stadion. Cestou se nic nestalo, vše bylo, jak má být. Dojeli jsme, sláva!!! V šatně jsme se nasvačili se a přezuli do bruslí, oblékli jsme si rukavice a helmy.
            Pak přišel čas, abychom naskočili na led. Všichni jsme měli úsměv na tváři, protože bruslit je opravdu švanda. Bohužel, hodina nám musela stačit. Odcházeli jsme šťastní. Po nás přišla školka – měli karneval na ledě.
            Výlet to byl povedený.

 

Za žáky 5. třídy zpracovala Jarmila Dušková, tř. uč.

 

—————

Zpět