Slavnostní zakončení školního roku 2018/2019

28.06.2019 13:55

V poslední školní den se už tradičně scházíme společně, abychom si zrekapitulovali naše celoroční snažení a boj o co nejlepší vysvědčení, který se většině z nás stoprocentně vyplatil. Je to také příležitost naposledy se prohlédnout navzájem, zhodnotit, jak nám to všem sluší a především rozloučit se s našimi páťáky, pro které je to den u nás ve škole opravdu poslední. Celé slavnostní setkání zahájili svým tancem žáci školní družiny. Ale páťáci dnes byli opravdovými celebritami, které si to patřičně užívali. Dá se říci, že celý dnešní program byl v režii právě páťáků. Pod taktovkou třídní učitelky Jany Zatloukalové se rozloučili se spolužáky humorným programem a jímavou melodií „Na rozloučenou“. V hudební části programu rovněž excelovaly dívky z 5. třídy Amálie Nováková, Tereza Dobešová a Patricie Pientaková pod vedením pana učitele Vojtěcha Tkadlece.  

Na závěr ke všem přítomným promluvil pan starosta Josef Kubík a předseda Spolku rodičů Martin Frgál.

Než se všichni nadějeme, budeme tu v září zase. Žáci první třídy zahájí svůj první školní den v pondělí 2. září s třídní učitelkou Janou Zatloukalovou slavnostně v obřadní síni Městyse Švábenice a ti ostatní ve škole ve svých třídách. Jen s tím rozdílem, že budeme všichni zase o rok starší.

A jako vždycky, i dnes jsme jen chválili a chválili. Všechny paní učitelky zhodnotily výsledky usilovné práce svých svěřenců ve svých třídách a ve školní družině a udělily těm nejlepším z nich zasloužené pochvaly s odměnami.

 

1. třída:

Klára Švábová, Zdeněk Hlobil, Jindřich Novotný

 

2.třída:

Alice Derková, Tomáš Zedníček

 

3.třída:

Kamila Pientaková

 

4.třída:

Martina Punčochářová

 

5.třída:

Daniela Derková, Tereza Dobešová, Amálie Nováková, Patricie Pientaková, Aneta Procházková, Kristýna Procházková, Nikola Šilerová, Natálie Švédová, Adam Tilšer

 

Školní družina:

Anna Cigánková, Alena Dvořáková, Stella Hlobilová

 

Anketa „Osobnost roku 2018-2019“:

Adam Tilšer (5. třída)

Patricie Pientaková (5. třída)

 

Hezké prázdniny všem, hodně sluníčka, zábavy, sportu i pohody!

                                                                                                         

Mgr. Jana Zatloukalová, ředitelka školy

 

 

—————

Zpět