Oslava Olympijského dne pohybem

22.06.2018 11:29

Naši žáci se stali součástí největšího běžeckého závodu v České republice. Ve středu 20. června totiž proběhla celorepubliková akce s názvem T-mobile Olympijský běh, kterým Český olympijský výbor slaví Olympijský den. Od hlavního pořadatele jsme obdrželi vše potřebné – startovní a cílovou pásku, startovní čísla, trička pro naše pořadatele, diplomy, medaile, pastelky a na posilnění sladkou odměnu.

Oficiální zahájení závodu pro celou Českou republiku proběhlo prostřednictvím rozhlasu Radio Junior. Samotný běžecký závod probíhal na fotbalovém hřišti ve Švábenicích. Žáci byli rozděleni do dvou kategorií (I. kategorie – 1. třída a 2. třída, II. kategorie – 3. třída, 4. třída a 5. třída). Na hřišti byla pomocí barevných kuželů vytyčena trasa, kterou žáci museli proběhnout v co nejkratším čase. Mladší žáci závodili kolem půlky hřiště, starší pak obíhali hřiště celé. Všichni sportovci se moc snažili a do jednoho doběhli do cíle.

Po příchodu do školy následovalo vyhodnocení těch nejlepších. Pro vítěze byly připraveny věcné ceny. Navíc každý žák, který se běhu zúčastnil, obdržel již zmíněnou medaili s logem T-mobile Olympijský běh, účastnický diplom a tyčinku Corny Milk.

Jana Nadymáčková, učitelka

Výsledková listina

I. kategorie (1. a 2.tř)

1. místo:

Monika Dvořáková (2. tř.)

2. místo:

Vendula Frgálová (2. tř.)

3. místo:

Eliška Pištělková (2. tř.)

Viktorie Voznicová (2. tř.)

 

II. kategorie (3. až 5.tř)

1. místo:

Vojtěch Kříž (5. tř.)

2. místo:

Lukáš Frgál (5. tř.)

Ondřej Gajdušek (5. tř.)

3. místo:

Ondřej Navrátil (5. tř.)

—————

Zpět